З'явилося фото офіцера спецназу армії РФ Лазарєва, який відправляв награбоване своїй сім'ї - Федоров

З'явилося фото офіцера спецназу армії РФ Лазарєва, який відправляв награбоване своїй сім'ї - Федоров
Читать на русском

Сотні фотографій та відео з обличчями знаходяться в обробці. Технології дозволять знайти кожного.

На фото офіцер спецназу армії рф Артем Лазарев, який відправляє награбоване своїй сім'ї. Про це повідомив глава Мінцифри Михайло Федеров.

"Вони грабували та вбивали мирних людей у ​​Бучі, Ірпені, Гостомелі… і після цього відправляли все награбоване своїм сім'ям. Їхні обличчя зафіксувала камера в офісі служби доставки в Білорусі. Більшість цих убивць вже знайдено завдяки штучному інтелекту", - написав він.

Ще сотні фотографій та відео з обличчями зараз в обробці. Буде знайдено кожного, хто вбивав ні в чому невинних українців.

"Звертаюся до всіх мешканців Київської області, до мешканців Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Надсилайте сюди @ruskie_vbyvtsi (ред. Телеграм) фото/відео вбивць російської армії, піднімайте камери спостереження, які встигли зафіксувати їхні обличчя, підніміть відео та фото, які вдалося зробити", - заявив Федоров.

Він також додав, шо ми ніколи цього не вибачимо. Технології дозволять знайти кожного.

Раніше APnews також повідомляв, в ОПУ показали "пекло 21 століття" в Бучі під Києвом. Російські військові звіряли у Київській області. Окупанти зґвалтували та по-звірячому вбили сотні українців.

Новини партнерів

У Рубіжному окупанти обстріляли цистерну з азотною кислотою: людям загрожує отруєння (Відео)
Президент ФРН Штайнмайєр визнав, що «жалкує» про м'якість до РФ

Найпопулярніше за тиждень