З'явилися подробиці про померлу в Чернівецькій області жінку з підозрою на COVID-19

З'явилися подробиці про померлу в Чернівецькій області жінку з підозрою на COVID-19
Читать на русском

У мережі з'явилася офіційна інформація щодо жінки, у якої підозрюється коронавірус, і яка померла на карантині в Чернівецькій області.

У Чернівецькій області в карантині центральної обласної клінічної лікарні померла пацієнта, яку перевіряли на коронавірус. Глава Чернвіцкой ОДА Сергій Осадчук повідомив подробиці про її стан і лікування до смерті.

Померла увечері 16 березня молода жінка була пацієнткою стаціонару лікарні ще з 2019 року, говориться в офіційному повідомленні.

"На превеликий жаль, вчорашній вечір сколихнув нас трагічною звісткою про те, що в інфекційному відділенні обласної клінічної лікарні померла пацієнтка - молода жінка, яка страждала великою кількістю хвороб. Вона лікувалася і в грудні минулого року в цьому відділенні, і від супутніх захворювань, а через неврологічні ускладнення, які вчора також загострилися, вона і померла. Підтвердженого результату про те, що у неї був коронавірус, поки не надійшло - і про це ми говорити не можемо ", - сказав Осадчук.

Він уточнив, що в Чернівецькій області в карантині через коронавіруса знаходяться 27 осіб, і ще 5 дітей поміщені в карантин в дитячих лікарнях.

"На даний момент в центральній державної лабораторії в Києві знаходяться на перевірці 15 аналізів, 15 зразків від пацієнтів з нашої області. Сподіваємося, що до кінця сьогоднішнього дня зможемо повідомити вам про 10 результатів, які ми очікуємо в найближчі години. Дуже бажаю нам почути, що всі вони негативні ", - додав він.

Осадчук висловив сочуствие рідним і близьким, а також порадив не приймати на віру всю інформацію, яку поширюють в соцмережах без підтверджених джерел.

Як раніше повідомляв APnews, ввечері 16 березня в Україні померла друга жінка, у якої підозрюється коронавірус.

У Києвівсупереч карантину працюють вуличні ярмарки навіть після офіційної заборони уряду.

До цього з'явилася інформація, що нехтуючи рекомендаціями Кабміну в Одесі продовжують працювати дитячі спортивні секції

Новини партнерів

Нардеп "Юзик" потрапив в Києві в ДТП. Фото
У МОЗ пояснили, чому закривають метро в Україні

Найпопулярніше за тиждень