Зростальний Місяць в грудні 2021: поради та категоричні заборони

Зростальний Місяць в грудні 2021: поради та категоричні заборони
Читать на русском

Під час Зростального Місяця, починається сприятливий період для найсміливіших починань. З 5 по 18 грудня можна продумувати плани та ставити нові завдання. Це дуже енергетичний час, який несе удачу практично у всьому. Але також важливо знати про те, чого категорично не можна робити у ці два тижні.

5 грудня: Місяць у знаку Стрільця

У цей період дуже добре позбавлятися негативних переконань, які заважають досягати цілей. Також у цей день усі ідеї матимуть величезну перспективу в майбутньому.

6, 7 грудня: Місяць у знаку Козорога

Цього дня дуже добре займатись організацією різних масових заходів, але при цьому фінансові угоди краще відкласти на другий день.

8, 9 грудня: Місяць у знаку Водолія

Поки Місяць знаходиться у Водолії важливо розв'язати всі питання з фінансами, сприятливий період для укладання контрактів та важливих угод. Також у ці дні краще не поспішати, поспіх може призвести до помилок.

10, 11 грудня: Місяць у знаку Риби

Цей період вважається найсприятливішим для інтуїтивних рішень. Знак Риби дарує кожному знаку зодіаку величезну проникливість, яка допомагає відчувати будь-яку брехню здалеку.

12, 13 грудня: Місяць у знаку Овна

Енергетика Овна несе багато активної сили, яка допомагає розв'язати всі питання із завзятістю та впевненістю. Але в ці дні слід уникати агресивності та суперечок.

14, 15 та 16 грудня: Місяць у знаку Тельця

У цей час добре проходять усі фінансові операції, створені задля збільшення доходів. У неоднозначних ситуаціях дуже важливо виявити терпіння та не поспішати. Жага прибутку може затьмарити розум.

17, 18 грудня: Місяць у знак Близнюків

Два дні перед Повним Місяцем - сприятливий період для вирішення справ, які потребують багато енергії. Краще вирішити багато дрібних завдань, ніж одну серйозну. Важливі проекти краще відкласти на період Зростального Місяця, така тактика допоможе уникнути помилок.

Новини партнерів

У Москві помер музикант гурту "Сплін"
Окружний адмінсуд Києва зареєстрував позов Януковича проти Верховної Ради

Найпопулярніше за тиждень