Знаменитий цирк "Дю Солей" оголосив про банкрутство через коронавірус

Знаменитий цирк "Дю Солей" оголосив про банкрутство через коронавірус
Читать на русском

У компанії повідомили, що банкрутство настало через "величезний збій і примусове закриття шоу в результаті пандемії COVID-19"

Відомий канадський цирк "du Soleil" через закриття шоу внаслідок пандемії коронавірусу оголосив про банкрутство. Про це повідомляє APnews з посиланням на CNN.

У компанії повідомили, що банкрутство настало через "величезний збій і примусове закриття шоу в результаті пандемії COVID-19". Представники цирку зазначили, що планують реструктуризувати свій борг за допомогою канадського уряду і приватних інвестиційних компаній.

"Протягом останніх 36 років Cirque du Soleil був дуже успішною і прибутковою організацією. Однак з нульовими доходами після примусового закриття всіх наших шоу через COVID-19, керівництво повинно було діяти рішуче, щоб захистити майбутнє компанії", - зазначив генеральний директор Cirque du Soleil Entertainment Group Даніель Ламарр.

Як повідомляв APnews раніше, про скрутну фінансову ситуацію у футбольному клубі "Карпати" говорили вже неодноразово, але цього разу клуб під загрозою виходу з прем'єр-ліги.

Новини партнерів

В Україні знову зросла кількість нових випадків коронавірусу
З 1 липня в Києві зміняться умови отримання пільгового проїзду: торкнеться не всіх

Найпопулярніше за тиждень