Зірка "Шерлок" та "Доктор Стрендж" Камбербетч втратив близьку людину: сім років боролася з раком

Зірка "Шерлок" та "Доктор Стрендж" Камбербетч втратив близьку людину: сім років боролася з раком
Читать на русском

Як повідомив сам Камбербетч, інформація про недугу ніде не поширювалася, тому суспільство не знало, що в сім'ї актора сталася біда.

В сім'ї британського актора, зірки серіалу "Шерлок" та фільму "Доктор Стрендж" Бенедикта Камбербетча сталося горе – після тривалої хвороби померла зведена сестра Трейсі Пікок. Жінці було 62 роки.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Daily Mail. Наголошується, що Трейсі Пікок не стало у четвер, 16 грудня. Протягом семи років вона боролася з раком.

Інформація про недугу Трейсі ніде не поширювалася, тому суспільство не знало, що в сім'ї актора трапилося лихо. Як зізнався сам актор, він спустошений втратою рідної людини, яку він ласкаво називав "Трекі".

"Вона померла від раку, вона боролася сім років. Вона не мала нічого спільного з цим світом. Вона була зовсім іншою. Вона була чудовою художницею, але їй довелося багато реставрувати полотно, рами та столярні вироби. Але як і раніше, вона тримала руку на пульсі, робила свою роботу та робила різдвяні та святкові листівки на всіх фестивалях. Вона була дуже обдарованою”, – поділився з журналістами Камбербетч.

У Трейсі Пікок залишився чоловік та 34-річна донька Емілі.

Що відомо про Трейсі Пікок

Трейсі Пікок була дочкою від першого шлюбу Ванди Вентем, матері Бенедикта Камбербетча. Вентем вийшла заміж вдруге - за батька Камбербетча, Тімоті Карлтона.

Старша сестра часто доглядала молодшого брата. Відносини між ними були дуже теплими. Трейсі постійно заступалася за Бенедикта, навіть коли він уже подорослішав.

Не обходилося і без курйозів. Зокрема, Бенедикт розповідав, як Трейсі одного разу забула його на горищі, куди відправила маленького братика, щоб він припинив потворити й "охолов".

"Це було смішно", - згадав актор.

Зірка "Шерлок" та "Доктор Стрендж" Камбербетч втратив близьку людину: сім років боролася з раком

Раніше APnews повідомляв, на 93 році життя не стало відомої радянської та російської акторки театру та кіно Ніни Ургант, бабусі популярного телеведучого Івана Урганта.

Новини партнерів

Прогноз погоди на вихідні 18–19 грудня: на українців чекає "сніжний" Миколай
Верховна Рада заборонила в Україні ментолові та міцні сигарети

Найпопулярніше за тиждень