Зірка "бондіани" Куриленко заявила, що вилікувалась від коронавірусу і назвала симптоми

Зірка "бондіани" Куриленко заявила, що вилікувалась від коронавірусу і назвала симптоми
Читать на русском

Зірка розповіла, як проходила хвороба

Відома акторка українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла в фільмі про Джеймса Бонда, заявила, що повністю вилікувалась від коронавірусу після того, як нещодавно захворіла на нього. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я думаю, я повністю одужала", - йдеться в повідомленні.

Також зірка розповіла, як проходила хвороба. За словами Куриленко, в перший тиждень вона погано себе почувала, майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. У другий тиждень їй стало легше, але втома залишилася.

"Я спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 удень. Піднятися було важко. Втома божевільна. Головний біль дикий. У другий тиждень температура повністю пішла і з'явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю йде на весь день. Тепер я насолоджуюся відпочинком і проводжу час з сином. Тримайтеся", - йдеться в повідомленні.

Зірка "бондіани" Куриленко заявила, що вилікувалась від коронавірусу і назвала симптоми

Як повідомляв APNews, українська і французька акторка та модель Ольга Куриленко, яка зіграла роль дівчини Джеймса Бонда, повідомила, що вона хвора китайським коронавірусом SARS-CoV-2.

Нагадаємо, що акторка українського походження Ольга Куриленко розповіла, де вона наразі перебуває, та як себе почуває після зараження коронавірусом.

Новини партнерів

МОЗ: Лікарі "швидкої" не робитимуть експрес-тестів на коронавірус
В Івано-Франківську підтвердили коронавірус ще у трьох осіб

Найпопулярніше за тиждень