Зінченко за крок від півфіналу: прогноз на матч 1/4 фіналу ЛЧ "Борусія" Д - "Манчестер Сіті"

Зінченко за крок від півфіналу: прогноз на матч 1/4 фіналу ЛЧ "Борусія" Д - "Манчестер Сіті"
Читать на русском

Німцям вдалося зберегти інтригу перед матчем-відповіддю.

У середу, 14 квітня, в Дортмунді на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" місцева "Боруссія" прийме в рамках 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Манчестер Сіті". Незважаючи на статус явного фаворита не тільки в цій парі, але і в цілому в турнірі, англійці не змогли за підсумками першої зустрічі гарантувати собі вихід в півфінал. APnews розповість, які шанси є у "Манчестер Сіті" вперше з 2016-го року пробитися в півфінал.

"Боруссія" Д (Німеччина)

Дортмундці завдяки голу Марко Ройса залишаються в грі, і ще можуть пробитися в півфінал найпрестижнішого єврокубку. Однак для цього німцям потрібно не тільки забити гол (а з цим у "Джмелів" проблем особливих немає), але і зберегти свої ворота "на замку". А ось оборона "Боруссії" аж ніяк не бездоганна - в останньому матчі в Бундеслізі дортмундці перемогли "Штутгарт", але при цьому пропустили двічі.

Втім, проблема є і в атаці у німецького гранда, адже головний нападник "Боруссії" Ерлінг Холланд не відрізнявся голом за клуб і збірну протягом 495 хвилин. З іншого боку, саме він асистував Ройс в матчі проти "городян".

Орієнтовний склад: Хитц, Морей - Аканджі - Хуммельс - Геррейро, Емре Джан - Дауд - Беллінгем, Ройс - Голанд - Азар.

"Манчестер Сіті" (Англія)

"Городяни" є фаворитом у матчі і взагалі в Лізі Чемпіонів. Ось тільки приблизно те ж саме можна було сказати про команду Гвардіоли в будь-якому іншому сезоні. Проте, вже чотири сезони англійці не можуть пробитися хоча б у півфінал.

І кожний раз свою роль грали помилки манкуніанців в обороні. Власне, саме помилка призвела до того, що "Манчестер Сіті" пропустив на своєму полі в Манчестері. Також вболівальникам англійського клубу варто сподіватися, що Гвардіола в черговий раз не перехитрить самого себе, придумавши абсолютно нову і незнайому своїм гравцям тактику.

Орієнтовний склад: Едерсон, Уокер - Стоунз - Рубен Діаш - Жоау Канселу, де Брейне - Родрі - Гюндоган, Марез - Жезус - Фоден.

Котирування букмекерів на матч:

КонтораБорусія ДНічияМанчестер Сіті
Favbet4.954.351.67
PariMatch5.14.31.64
Marathon54.52.37
ФанСпорт4.944.481.69

Де дивитися матч "Боруссія" Д - "Манчестер Сіті"

  • Телеканал "Футбол 1";
  • OTT-сервіс oll.tv;
  • OTT-сервіс Megogo.

Ставки на матч "Боруссія" Д - "Манчестер Сіті"

Перша ставка, яку можна порекомендувати - "Тотал менше 2,5" для "Манчестер Сіті" - адже "городяни" не забивали більше двох голів у п'яти з шести останніх матчів в ЛЧ. Котирування на таку ставку становить 1.43.

Ще одна ставка "Тотал менше", на цей раз "ТМ 1,5", стосується результативності команд в першому таймі. Справа в тому, що в 12 з 15 попередніх домашніх ігор "Джмелів" в Лізі чемпіонів в першій половині було не більше одного гола. Коефіцієнт на таку ставку становить 1.63.

Нагадаємо, що тиждень тому "Манчестер Сіті" тільки на останній хвилині вирвав перемогу в матчі з "Боруссією". Таким чином для "городян" досить буде зіграти внічию вже в цю середу.

Новини партнерів

"Справи самі себе не розглянуть": ОАСК заявив що продовжить роботу, попри заяву Зеленського про його ліквідацію
У Полтавській області буде діяти "транспортний локдаун": хто отримає спецперепустки

Найпопулярніше за тиждень