Зимове сонцестояння 21 грудня 2021 року: 3 способи залучити удачу та добробут

Зимове сонцестояння 21 грудня 2021 року: 3 способи залучити удачу та добробут
Читать на русском

21 грудня 2021 року буде найкоротший день зими. Цього дня панує особлива енергія, завдяки якій можна змінити життя, залучити добробут та удачу.

21 грудня 2021 року – Енергетика дня

У день зимового сонцестояння спостерігається зміна циклів. У цей час відбуваються зміни на всіх рівнях. Зірки вказують на те, що у цей день багатьом людям даватимуться шанси, щоб змінити життя на краще, важливо їх помітити, що вдасться не кожній людині. Зростають шанси на процвітання та набуття особистого щастя.

Астрологічний прогноз на 21 грудня 2021 року

Цьогорічне зимове сонцестояння буде під егідою Місяця в Раку. Позиція місяця у цей день вважається сприятливою. Місяць буде сприятливий для того, щоб розкрити свій потенціал. У людей зростає емоційність, прагнення виявляти чуйність та увагу до близьких людей.

Зірки вказують на те, що потрібно спрямувати свою енергію на звільнення від внутрішніх блоків, які заважали йти вперед. Цей день добре присвятити духовним практикам та пізнанню своєї власної душі. Цього дня є всі шанси для того, щоб залучити до свого життя все бажане.

Цього дня добре просуватимуться ділові питання. Також добре звільнятися від шкідливих звичок та залежностей. Цього дня вдасться припинити спілкування із токсичними людьми, які маніпулювали вами.

3 способи залучити удачу та добробут

1. Цього дня важливо позбутися від всіх непотрібних речей. Звільніть свій простір від мотлоху. Під час прибирання промовте слова: «Від сміття позбавляюся, у житті порядок наводжу, удачу залучаю, щастя знаходжу». Після збирання вимийте підлогу в будинку та додайте трохи солі. Уся негативна енергетика піде.

2. Цього дня також добре провести ритуал для залучення фінансового добробуту. Покладіть під дверний килимок пару блискучих монет і промовте слова: «Гроші за поріг не виходять, у домі залишаються. Як на монету настану, так і удачу до себе залучу. Бідолашності не знаю, щастя в будинок притягаю». Після 21 грудня 2021 покладіть ці монети в скарбничку.

3. У цей день відчиняючи вхідні двері вимовте слова: «Двері відчиняю, добробут в життя залучаю». А на кожну ручку дверей у будинку повісьте червону нитку. Після 21 грудня 2021 сплетіть ці нитки в браслет, скріпить намистинкою улюбленого кольору. Такий талісман залучатиме удачу та сприятливі зміни у житті.

Читайте також:
Кого Тигр щедро винагородить: Фінансовий гороскоп на 2022 рік

Новини партнерів

У Парижі психічно нездоровий чоловік більше 16 години протримав жінку в заручниках, вимагаючи зустрічі з міністром юстиції
Під Дніпром вибух у багатоповерхівці знищив 2 квартири – є постраждалий

Найпопулярніше за тиждень