Жінка з найдовшими у світі семиметровими нігтями зрізала їх та віддала в музей

Жінка з найдовшими у світі семиметровими нігтями зрізала їх та віддала в музей
Читать на русском

У майбутньому вона планує ще раз відростити нігті та знайти того, хто поб'є її рекорд

У США володарка найдовших нігтів у світі в 733 сантиметри, яка відрощувала їх 28 років, вирішила їх зрізати та віддати в музей Орландо.

Про це повідомляє APnews з посиланням на CNN.

За даними Книги рекордів Гіннеса, Аянна Вільямс у 2017 році виграла титул "Самих довгих нігтів" з 576-сантиметровими нігтями. Їй було потрібно 2 пляшки лаку та 20 годин, щоб зробити манікюр, але тепер вона вирішила позбутися всіх незручностей та зістригти нігті.

Перед процедурою вона змогла побити свій власний рекорд, який тепер склав 733 сантиметри. Щоб привести свої нігті до ладу з новою довжиною, їй знадобилося вже 4 пляшечки лаку, а сам манікюр робився кілька днів.

Рекордсменка з Техасу відрощувала їх 28 років, тому нігті стали частиною її особистості, але прийшов час щось змінювати:

"Я відрощувала нігті майже 3 десятиліття, але тепер я готова до нового життя. Я знаю, що буду сумувати за ними, але зараз час почати нову главу. З нігтями або без них я все одно буду королевою. Не мої нігті роблять мене, а я їх!", - поділилася вона.

Аянна також розповіла причину такого рішення. За її словами, виконувати повсякденні речі стало просто неможливо, але при цьому постійно треба було стежити за станом своїх нігтів. Тепер вони будуть виставлені як експонат на виставці Ripley's Believe It or Not! в Музеї Орландо, штат Флорида.

Раніше APnews також повідомляв, міс Папуа-Нова Гвінея позбулася корони через відео в TikTok, на якому вона тверкає. Комітет конкурсу звинуватили в женоненависництві.

Новини партнерів

Степанов назвав дату, коли в Україні почнеться щеплення китайською вакциною CoronaVac
"Україна потребує миру": Зеленський відреагував на смерть українського військового

Найпопулярніше за тиждень