Зеленський зізнався, що літав із Єрмаком на гелікоптері ДСНС на держдачу в Карпатах

Зеленський зізнався, що літав із Єрмаком на гелікоптері ДСНС на держдачу в Карпатах
Читать на русском

Але зазначив, що "нічого там не святкував".

Володимир Зеленський зізнався, що справді був із Андрієм Єрмаком на держдачі в Івано-Франківську на його ювілей. Але зазначив, що "нічого там не святкував".

Про це APnews пише з посиланням на заяву на прес-марафоні з журналістами.

За його словами, вони полетіли до Івано-Франківська двома гелікоптерами військовими, один з яких - гелікоптер ДСНС. Вночі Зеленський зустрівся там із міністром розвитку громад та територій Олексієм Чернишовим, побачили інфраструктуру регіону та вирішували – що вони там робитимуть і де взяти на це гроші (яких, за його словами, у бюджеті немає).

"Я чудово відпочив з паном Чернишовим, працюючи в ніч із п'ятниці на суботу (з 19 на 20 листопада - ред.). У суботу у мене був вихідний день. Разом зі мною там був голова Офісу президента Андрій Єрмак та моя сім'я. У неділю о 7 ранку я вилетів назад у Київ", - сказав Зеленський.

За його словами, після покладання квітів у Києві вони знову з головою ОП полетіли в Синегору, але день народження там, як запевняє президент, не святкували. Зеленський заявив, що Єрмак святкував ювілей у понеділок із батьками. При цьому навіщо вони повторно в неділю літали до Карпат – Зеленський так і не пояснив.

"Я з бутербродами та з Єрмаком. Добре. З Єрмаком і без бутербродів, якщо вас це не цікавить, я полетів у Гуту. Циган я не викликав, ведмедів не викликав, але і вас я не викликав", - сказав він, звертаючись до журналіста.

Зеленський також заявив, що цікавився - чи законно використовувати гелікоптер рятувальників, на що йому відповіли, що він має на це повне право. При цьому саме питання необхідності використання гелікоптера ДСНС піднялося, оскільки за два дні до польоту, за словами Зеленського, зламався президентський гелікоптер.

Як писав APnews раніше, журналісти опублікували розслідування, в якому заявили, що глава Офісу президента Андрій Єрмак відзначив свій день народження у компанії глави держави Володимира Зеленського на держдачі "Синьогора" у Карпатах. Стверджувалося, що чиновника та його гостей на місце доставляли гелікоптери Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Новини партнерів

Зеленський назвав міністрів-"відмінників", чиєю роботою він задоволений
Онлайн-вибори в Україні допомагають розробити Microsoft та Apple - Зеленський

Найпопулярніше за тиждень