Зеленський "загіпнотизував" нардепа Третьякову промовою в Раді

Зеленський "загіпнотизував" нардепа Третьякову промовою в Раді
Читать на русском

Галина Третьякова під час промови президента в парламенті поводилася досить дивно, мабуть, хотіла вислужитися перед Зеленським за минулі скандали

Промова президента Володимира Зеленського у Верховній Раді на деяких народних депутатів подіяла вельми дивно. Про це повідомляє APnews з посиланням на оприлюднене відео.

Так, глава комітету Верховної ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і нардеп від "Слуги народу" Галина Третьякова поводилася не стандартно.

Нардеп під час промови Зеленського, сидячи на своєму місці в парламенті, розгойдувалася вперед і назад в такт словам президента. Це було схоже більше на сеанс гіпнозу Анатолія Кашпіровського, ніж на нормальну поведінку народного обранця в стінах парламенту.

Варто зазначити, що її колеги набагато спокійніше реагували на слова Зеленського.

Раніше Третьякова кілька разів опинялася в центрі скандалів через свої недоречні висловлювання, за які її обіцяли покарати.

Як раніше повідомляв APnews, Галина Третьякова заявила, що виплачувати безробітним соціальну допомогу недоцільно, оскільки в сім'ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "дуже низької якості". Крім того, вона звинуватила родичів зниклих українців на Донбасі в спекуляції на горі, виступала за легалізацію секс-індустрії та одностатевих шлюбів, а також вважає зарплату в 42000 гривень замалою.

Новини партнерів

Білорусь може закрити маршрути з Україною: названа причина
Крах Ан-26 під Харковом: сім'ям загиблих військових виплатили по 1,5 млн гривень

Найпопулярніше за тиждень