Зеленський з тріском програв вибори в рідному місті: Ахметов готується зірвати підрахунок голосів!? - Молчанов

Зеленський з тріском програв вибори в рідному місті: Ахметов готується зірвати підрахунок голосів!? - Молчанов
Читать на русском

Кирило Молчанов вважає, що Володимиру Зеленському не довіряють вже навіть в рідному місті

Зеленський з тріском програв вибори в рідному Кривому Розі. Перемогти кандидату від "Слуги народу" Шевчику не допомогла навіть пряма агітація від президента, який приїхав до Кривого Рогу якраз напередодні голосування. Про це повідомляють Vesti з посиланням на політичного експерта Кирила Молчанова.

Раніше партія Зеленського вже програла вибори до міськради Кривого Рогу - там створено коаліцію з партії "Українська перспектива" Вілкула та ОПЗЖ. Таким чином, у новообраного мера Павлова буде своя більшість у міськраді.

"Слуга народу" Шевчик, який програв вибори, - це менеджер Ахметова - директор підприємства, що входить до групи "Метінвест". Така зв'язка не нова в українській політиці - подивіться на прем'єр-міністра, який також був менеджером Ахметова. Але, у випадку Кривого Рогу - люди з рідного міста президента сказали тверде "ні" такому союзу. Не допомогла навіть сітка з підкупу голосів на виборах на користь Шевчика, яку викрили в день голосування на центральних телеканалах.

"Але Ахметов не був би Ахметовим, якби залишив ситуацію як є. Наразі, там готуються зірвати підрахунок голосів й вкладають в це шалені гроші. Ще б пак, адже він пообіцяв Зеленському перемогу. А на виході - повний провал. Ні мера, ні міськради, тільки пшик. Зеленському пора змінювати партнерів. Або йти. Люди йому вже не вірять. Навіть в рідному місті", - зазначив Молчанов.

Новини партнерів

У МОЗ пояснили, чому не відстежують осіб, що контактували з хворими на COVID-19
Де дивитися онлайн матч "Динамо" - "Ференцварош"

Найпопулярніше за тиждень