Зеленський: всесвітня стурбованість війною в Україні замала

Зеленський: всесвітня стурбованість війною в Україні замала
Читать на русском

Зеленський наголосив, що “найстрашніше, що катаклізми стали для планети буденними, потрясіння стали для людства іноді просто звичкою”.

Всесвітньої стурбованості та занепокоєння щодо війни, яка шостий рік іде в Україні, наразі замало. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

“І я, як ніхто інший, точно знаю про що зараз вам кажу, бо шостий рік у моїй країні іде війна, шостий рік, як росіяни анексували у нас частину території, незважаючи на тисячі сторінок міжнародного права та сотні організацій покликаних його захищати. Ось така у нас з вами нова реальність. Так, світ згуртувався навколо вирішування цих питань. Але чи достатньо українцям, загиблим і тим, хто втратив домівки, чи достатньо їм всесвітньої стурбованості та занепокоєння? Цього замало, і це є правда”, — сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі закликав інвесторів стати акціонерами успіху нової України.

Новини партнерів

ООС: бойовики відкривали вогонь чотири рази, один військовий загинув
Зеленський в Давосі зробив несподівану пропозицію ЄС

Найпопулярніше за тиждень