Зеленський затвердив річну національну програму Україна - НАТО

Зеленський затвердив річну національну програму Україна - НАТО
Читать на русском

Річна національна програма визначає стратегічну мету реформ, цілі та пріоритетні завдання

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 26 травня, підписав указ "Про річну національну програму під егідою Комісії Україна - НАТО на 2020 рік". Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Річна національна програма визначає стратегічну мету реформ, цілі та пріоритетні завдання в рамках реалізації політики євроатлантичної інтеграції України, а також державні органи, відповідальні за виконання цих завдань.

Програма передбачає планомірну реалізацію стратегічного курсу країни на набуття повноправного членства в НАТО, який закріплено у Конституції України.

"Особливу увагу в програмі приділено питанням досягнення відповідності критеріям членства в НАТО, переведення сектору безпеки і оборони України на стандарти НАТО та зміцнення демократичного цивільного контролю", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв APnews раніше, учасники акції "Стоп реванш", яка почалася на Майдані Незалежності у Києві о 14:00, перемістилися під будинок, де проживає Володимир Зеленський.

Новини партнерів

Укрзалізниця запустила продаж квитків на п'ять потягів по Україні
Реалізація проекту "Стіна" - рівень Першої світової війни - військовий експерт

Найпопулярніше за тиждень