Зеленський призначив Генконсула України у Стамбулі представником при ОЧЕС

Зеленський призначив Генконсула України у Стамбулі представником при ОЧЕС
Читать на русском

Метою Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) є розвиток взаємовигідного економічного співробітництва та торгівлі у регіоні.

Президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким Генерального консула України у Стамбулі Романа Недільського призначено на посаду представника України при Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС).

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

"Призначити Генерального консула України у Стамбулі Недільського Романа Богдановича представником України при Організації Чорноморського економічного співробітництва за сумісництвом", - йдеться в указі №46/2022.

Як відомо, з 2017 року до листопада 2021 року Роман Недільський працював заступником директора Департаменту консульської служби МЗС України. А з листопада обійняв посаду Генерального консула України у Стамбулі.

Довідка

ОЧЕС – це міжнародна організація, яка поєднує 12 держав, включаючи Україну. Вона була створена в 1992 році в Стамбулі з метою розвитку співпраці, миру, стабільності, торгівлі та процвітання у басейні Чорного моря.

Раніше APnews повідомляв, президент України Володимир Зеленський звільнив з посади посла в Польщі Андрія Дещицю. Натомість глава держави призначив Василя Зварича.

Новини партнерів

З 11 лютого три області України переходять до "червоної" зони карантину
Дюна та Дім Гуччі: Оголошено список номінантів на «Оскар-2022»

Найпопулярніше за тиждень