Відповів на опитування та посварився з журналістами: як на виборах проголосував Зеленський

Відповів на опитування та посварився з журналістами: як на виборах проголосував Зеленський
Читать на русском

На дільницю він приїхав разом з дружиною

Володимир Зеленський приїхав на виборчу дільницю 25 жовтня, щоб проголосувати. Президент голосує на Оболоні, в Коледжі морського і річкового флоту.

За годину до приїзду Зеленського на місці вже зібралася преса і чергували правоохоронці. Після голосування він провів невелику прес-конференцію для журналістів.

Президент прибув на виборчу дільницю близько 10:00 разом з дружиною Оленою. Станом на 10:17 вони вже проголосували, вийшли з дільниці і на виході пройшли "опитування від Президента", яке проводять волонтери. Далі відбулась дуже коротка прес-конференція: вдалось задати лише 2 питання.

Так, журналісти запитали, скільки коштувало проведення опитування. На що Зеленський відповів, що "буде звіт, де всі побачать цифри". Друге питання пролунало про рейтинги партії "Слуги народу" і про те, що вони падають. На що Зеленський сказав "побачимо всі цифри". Далі журналісти продовжили викрикувати свої питання, на що Зеленський сказав, що вони його перебивають і не хочуть чути відповіді, тому він повідомив про закінчення прес-конференції.

Вже о 10:21 Президент покинув територію та сів у авто.

APnews вже писав, що у Києві виборчі дільниці відкрились із запізненням - поліція розпочала перевірку.

Новини партнерів

На виборчій дільниці Зеленського атакувала оголена активістка Femen і звинуватила у сексизмі
У Києві виборчі дільниці відкрились із запізненням: поліція розпочала перевірку

Найпопулярніше за тиждень