Повернення до практики царської Росії: з'явилася реакція Омеляна на рішення суду про запобіжний захід

Повернення до практики царської Росії: з'явилася реакція Омеляна на рішення суду про запобіжний захід
Ексклюзив
Читать на русском

Омелян зазначив, що сподівається, що йому не заборонять пересуватись по Україні, проте він готовий здати закордонні паспорти

Колишній голова Міністерства інфраструктури Володимир Омелян заявив, що під час судового засідання обговорювали обмеження його перебування місцем проживання. Про це розповів міністр в ексклюзивному коментарі APnews.

Омелян зазначив, що сподівається, що йому не заборонять пересуватись по Україні, проте він готовий здати закордонні паспорти.

"Пішли новації під час судового процесу. Раптом виникла думка, щоб обмежити моє перебування місцем фактичного проживання, а це невелике село Київської області. Я так розумію, що пан Зеленський повертається до кращої практики царської Росії, коли небажаних опозиціонерів відправляли в так звану ссилку і вони мали жити поза столицею, і не впливати на політичне життя. Я сподіваюсь, що цей захід буде прийнято зважено, і суддя не застосує жодних заходів щодо обмеження мого пересування по Україні. Зі свого боку я готовий спокійно здати закордонні паспорти. Завдяки мудрій політиці Зеленського щодо пандемії ніхто взагалі не може з України виїхати", - сказав колишній міністр інфраструктури.

Як повідомляв APnews раніше, Вищий антикорупційний суд у четвер, 25 червня, розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому голові Міністерства інфраструктури Володимиру Омеляну.

Нагадаємо, що колишній голова Міністерства інфраструктури Володимир Омелян розповів, що привід справи про зниження портових зборів, в рамках якої йому обрали запобіжний захід, надуманий.

Новини партнерів

Омелян про суд: політичної волі проти Єрмака і Коломойського немає - вирішили "поюзати" Омеляна
Екс-міністр Омелян стверджує, що нанесені держбюджету збитки в 30 млн грн принесли користь

Найпопулярніше за тиждень