Зеленський пообіцяв українцям, що 2021 рік буде легшим та анонсував "велике свято"

Зеленський пообіцяв українцям, що 2021 рік буде легшим та анонсував "велике свято"
Читать на русском

Володимир Зеленський заявив, що в наступному році очікується підйом економіки

Новий 2021 рік для українців буде легше, тому що країну очікує "невеликий підйом в економіці". Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського в інтерв'ю журналу "Фокус".

За його словами, для нього наступний рік буде важче.

"Цей високосний рік був непростий, він завжди складніше, жорсткіше. Щодо нового року, для початку треба уточнити, для кого він буде важким. Для мене він буде таким же, як 2020 й, можливо, навіть важче. Все залежить, скільки буде викликів. Для людей, вважаю, буде легше", - зазначив президент.

Крім того, він заявив, що на 30-річчя Незалежності України можуть влаштувати велике свято.

"Йде символічний рік - рік 30-річчя нашої незалежності, це підйом духу, є чим пишатися. Вважаю, що ми зробимо велике свято, у нас багато ідей. Думаю, що приїде багато іноземних лідерів, які поважають Україну", - розповів Зеленський.

Також він вказав, що українцям і психологічно, і економічно у 2021 році буде легше.

"Прикро, що люди вже не так бояться і іноді не надягають маски. З іншого боку, чудово, що вони не бояться і психологічно їм легше. Очікується підйом в економіці, невеликий, але буде", - підсумував президент.

Як раніше повідомляв APnews, президент України заявив, що в разі нового нападу Росії, яке можливо в тому числі з Криму, будуть мобілізовані всі - і чоловіки, і жінки.

Новини партнерів

"Вони дружили": Син Кернеса обурився, що Зеленський не приїхав на похорон батька
ФІФА перенесла чемпіонати світу U-17 і U-20 відразу на 2023-й рік

Найпопулярніше за тиждень