Зеленський після скандалу з СМС привітанням особисто вручив композитору Покладу орден. Фото

Зеленський після скандалу з СМС привітанням особисто вручив композитору Покладу орден. Фото
Читать на русском

Разом з Ігорем Покладом була його дружина Світлана, подружжя зробило спільне фото з президентом.

Президент України Володимир Зеленський після скандалу з СМС вітанням, коли Офіс президента намагався надіслати вітальний лист композитору Ігорю Покладу від глави держави через Viber, особисто зустрівся з заслуженим діячем мистецтв та вручив йому орден Держави з присвоєнням звання Героя України.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу ОП.

"Присвятивши своє життя музичному мистецтву, ви справді стали Майстром. Без перебільшення, ваша музика є голосом України. Ваші пісні звучать у всьому світі. Ці композиції належать до найкращих перлин національного духовного надбання, без яких неможливо уявити сучасну українську культуру", – сказав Володимир Зеленський, звертаючись до Ігоря Поклада.

Разом з артистом знаходилася його дружина Світлана, подружжя зробило спільне фото з президентом.

Зеленський після скандалу з СМС привітанням особисто вручив композитору Покладу орден. Фото
Зеленський після скандалу з СМС привітанням особисто вручив композитору Покладу орден. Фото

Що відомо про скандал з СМС привітанням від Зеленського

Як розповіла дружина композитора Світлана Поклад у Facebook, за день до дня народження їй зателефонували з Офісу президента та повідомили, що глава держави Володимир Зеленський написав вітальний лист до її чоловіка. Проте лист прийде не на пошту або листоношею, його хочуть надіслати артисту на Viber.

"Запитують: "Скажіть, будь ласка, у вас є Viber?" Відповідаю: "Так, а навіщо?" "Президент привітав Ігоря Дмитровича із ювілеєм, написав листа. Ми його у Viber скинемо, а ви вже роздрукуєте, гаразд?", – поділилася Світлана.

Дружина композитора звернулася до президента, наголосивши, що він "своїм друзям може через СМС нагадати про дрібниці". Вона зазначила, що її чоловіка раніше "вітали всі особисто – дзвінком, телеграмою", а якщо бажаючі привітати були не в Україні, то в такому разі "до нього їхали помічники, міністри з квітами та орденами".

"Володимире Олександровичу! Це ви своїм друзям можете СМС повідомленням нагадати про дрібниці! А чоловіка вітали всі особисто! Якщо були в країні! Не було — їхали помічники, міністри з квітами та орденами! Але, мабуть, вам цього не зрозуміти", — написала вона.

Світлана Поклад також додала, що її чоловік користується кнопковим телефоном і особисто у нього Viber немає.

Раніше APnews повідомляв, 10 грудня відомий український композитор Ігор Поклад відзначив своє 80-річчя. Цього дня президент України Володимир Зеленський присвоїв йому звання Героя України.

Новини партнерів

Вінницька та Хмельницька області залишать "червону" зону карантину
У ЄС затвердили санкції проти "ПВК Вагнера" та компаній, які з нею пов'язані

Найпопулярніше за тиждень