Збірна України з боксу виграла шість медалей на турнірі в Болгарії

Збірна України з боксу виграла шість медалей на турнірі в Болгарії
Читать на русском

Єдине "золото" на рахунку нашого лідера Олександра Хижняка.

Збірна України з боксу завершила виступи на престижному турнірі "Странджа-2 021", який проходив у столиці Болгарії - Софії. Про це APnews повідомляє з посиланням на Національний олімпійський комітет України в Facebook.

За підсумками турніру наша збірна виграла п'ять медалей, з них одна - найвищої проби. Її вже традиційно в скарбничку національної команди додав чемпіон Європи та світу Олександр Хижняк. Він здобув перемогу у ваговій категорії до 75 кілограмів. У фіналі боксер з Полтави побив росіянина Павла Сосуліна.

Решта медалі розділилися між "сріблом" і "бронзою". Так, Євген Барабанов в категорії до 69 кілограмів і Цотне Рогава в категорії понад 91 кілограм завоювали срібні медалі. Ще одне "срібло" на рахунку Ганни Лисенко (до 69 кілограмів). А бронзові медалі на свій рахунок записали Юлія Циплакова (до 57 кілограмів) і Максим Коц (до 81 кілограм).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що збірна України перед стартом турніру встигла провести тренування зі скандальним президентом AIBA Умаром Кремльовим. Росіянин, зокрема, організовував титульні поєдинки в Криму.

Новини партнерів

У Судані через "кота-терориста" в кабіні пілотів довелося розвернути та посадити літак
У МОЗ пообіцяли пришвидшити темпи COVID-вакцинації: до кінця тижня мають щепити понад 7000 осіб

Найпопулярніше за тиждень