Збірна України з боксу посіла друге місце на молодіжному чемпіонаті Європи

Збірна України з боксу посіла друге місце на молодіжному чемпіонаті Європи
Читать на русском

На турнірі українці завоювали 15 медалей.

Збірна України завершила виступ на молодіжному чемпіонаті Європи з боксу. Про це APnews повідомляє з посиланням на Федерацію боксу України.

Всього в Чорногорії за медалі боролися спортсмени з 22 країн, і Україна в цій боротьбі не загубилася. На рахунку українських боксерів 15 медалей (три золотих, п'ять срібних і сім бронзових). Все це дозволило збірній України посісти друге місце в підсумковому заліку. Для нашої команди це - одне з кращих виступів в історії.

Серед українських чемпіонів Європи (Ілля Тогобицька в категорії до 75 кілограмів і Микита Горбатенко в категорії до 91 кілограма) виділяється Юрій Захареев. У ваговій категорії до 69 кілограмів Юрій став вже дворазовим чемпіоном Європи (в 2019-му і 2020-му роках).

Срібні ж комплекти медалей в свій актив занесли Роман Литвинов (вагова категорія - до 52 кілограм), Василь Ткачук (понад 91 кілограм), Марина Стойко (вагова категорія - до 64 кілограм), Анна Сезько (вагова категорія до 69 кілограмів) і Яна Тараненко (вагова категорія до 81 кілограма).

"Бронзу" в актив української збірної принесли Данило Дрижак (вагова категорія до 49 кілограмів), Геннадій Масленников (категорія до 60 кілограмів), Бозорбой Матякубов (категорія до 64 кілограм), Денис Салабай (вагова категорія до 81 кілограма), Катерина Бондарчук (категорія до 54 кілограм), Раїса Піскун (категорія до 75 кілограмів) і Вікторія Левчук (у вазі понад 81 кілограми).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 16-річна українська юніорка виграла турнір серії ITF. Катерина Лазаренко пройшов весь турнір, не віддавши суперницям жодного сету.

Новини партнерів

Україні вдається стримувати пандемію COVID-19, - Зеленський
Вчені вперше не змогли обрати слово року - 2020 був "надто насиченим"

Найпопулярніше за тиждень