Законопроект про референдум можуть розглянути в Раді за декілька тижнів, - Разумков

Законопроект про референдум можуть розглянути в Раді за декілька тижнів, - Разумков
Читать на русском

Голова ВРУ вважає, що необхідно отримати підтримку міжнародних партнерів щодо законопроекту про всеукраїнський референдум

У Верховну Раду через кілька тижнів можуть внести законопроект про загальнонаціональний референдум. Про це повідомив голова ВРУ Дмитро Разумков в інтерв’ю "Радіо Свобода".

Так, Разумков розраховує на те, що законопроект про всеукраїнський референдум, який входить до пакета законопроектів про народовладдя, через декілька тижнів буде винесений у сесійну залу парламенту для голосування.

"У вівторок чи в середу був підписаний лист до Венеційської комісії і туди був направлений перший законопроект з цього пакету народовладдя - це загальнонаціональний референдум. І я сподіваюся, що найближчим часом, декілька тижнів, зможемо його винести в зал ВР та розглянути", - сказав Разумков.

Також голова ВРУ додав, що "з одного боку, важливо, щоб це був один з найбільш збалансованих та якісних законопроектів, а з іншого боку треба отримати підтримку наших колег (міжнародних партнерів - ред)".

Він нагадав про те, що пакетом законопроєктів про народовладдя у парламенті опікується перший заступник Голови Верховної Ради, представник Президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Як повідомляв APnews раніше, пропозиції до законопроекту про всеукраїнський референдум можна надсилати до 18 березня.

Новини партнерів

Єрмак обговорив продовження співпраці з МВФ з послами G7
Air Canada звільнить близько 20 тисяч працівників через коронавірус

Найпопулярніше за тиждень