"Задушив, бо дістали": у Києві чоловік жорстоко вбив трьох цуценят

"Задушив, бо дістали": у Києві чоловік жорстоко вбив трьох цуценят
Читать на русском

Ще одному він зламав хребет

У Голосіївському районі Києва чоловік задушив трьох цуценят. Ще одного він вдарив рукою, наразі у тваринки констатували перелом хребта, цуценя госпіталізовано до ветклініки.

Про це APnews пише з посиланням на коментар поліції регіону.

Так, 30-річний чоловік перебував у квартирі разом зі своїм старшим братом та його знайомою. Саме брат зловмисника й зателефонував до поліції.

“Коли на декілька хвилин чоловік залишився у квартирі один з чотирма цуценятами, то почав по одному їх душити. Так він вбив три тварини, ще одну вдарив рукою. Остання госпіталізована до ветлікарні з травмою хребта”, - повідомили у поліції.

Зазначено, що свої дії чоловік пояснив тим, що цуценята йому набридлі. При цьому на допиті він відповів, що саме він - господар цуценят.

Також поліцейські провели тестування правопорушника на драгері, який показав результат 1,98 проміле алкоголю. Наразі його затримали.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченому частиною третьою статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. Розслідування триває.

Раніше APnews писав, що за побиття цуценя мешканцю Києва загрожує покарання - штраф 3400 грн чи півроку арешту.

Новини партнерів

Є стратегія: Степанов розповів, як МОЗ планує знизити в Україні смертність від раку
У Раді підтримують легалізацію канабісу в Україні, - Радуцький

Найпопулярніше за тиждень