Заблокований водіями пункт пропуску "Тиса" на кордоні з Угорщиною відновив роботу

КПП
Читать на русском

На місце виїхав голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко

КПП "Тиса" на кордоні з Угорщиною у Закарпатській області відновив пропускні операції. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко у коментарі виданню "РБК-Україна".

За словами Демченка, невдоволення людей, які заблокували КПП "Тиса", було пов'язане з оформленням окремих транспортних засобів, які перевозять в Україну товари і вантажі.

"В даний час ситуація, коли блокували під'їзди до пунктів пропуску, через що фактично було зупинено будь-яке оформлення як на в'їзд, так і на виїзд, була локалізована. Пропускні операції в пункті пропуску поновилися", - сказав Демченко.

Також в ДПСУ повідомили, що деякі учасники протесту провокували прикордонників, через що на місце були відправлені додаткові сили прикордонної служби.

"Люди були вкрай незадоволені, намагалися провокувати прикордонників у плані фізичного впливу на військовослужбовців. На даний момент ситуація стабілізувалася. Щоб провокацій не сталося, на місце були підтягнуті додаткові сили ДПСУ. На місце з Києва поїхав голова ДПСУ, щоб розібратися в ситуації і щоб не допустити будь-яких провокацій", - повідомив Демченко.

Також повідомляється, що у результаті блокування пункту пропуску водіями порушень перетину держкордону не сталося.

Як повідомляв APnews раніше, пункт пропуску "Тиса" на кордоні з Угорщиною заблокували водії мікроавтобусів через неможливість потрапити в Україну.

Новини партнерів

Іран досі не віддав бортові самописці збитого літака МАУ
Представник "Роскосмосу" назвав умови доставки американців на МКС "Союзом"

Найпопулярніше за тиждень