За добу на Донбасі загинуло двоє військових

За добу на Донбасі загинуло двоє військових
Читать на русском

Ще один військовий отримав тяжкі поранення в результаті підриву вантажного автомобіля

Протягом минулої доби, 5 січня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських військових із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил: поруч з Водяним - з міномета калібру 82 мм - вісім мін; неподалік населеного пункту Павлопіль - з великокаліберних кулеметів та біля населеного пункту Гнутове - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано один обстріл зі снайперської гвинтівки поблизу Кримського.

"Вчора, 5 січня, у результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. Окрім цього, в районі населеного пункту Хутір Вільний, внаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно протитанкова міна ТМ-62) стався підрив військового вантажного автомобіля ГАЗ-66, який здійснював заходи з логістичного забезпечення. В результаті вибуху один військовослужбовець загинув на місці, ще один отримав тяжкі поранення", - йдеться у повідомленні.

Новини партнерів

США заявили, що іранські ракетні війська знаходяться у підвищеній бойовій готовності
На окрузі в Харківській області ЦВК затвердила план виборів депутата

Найпопулярніше за тиждень