З сіквелу "Космічний джем" вирізали мультяшного скунса через харасмент

З сіквелу "Космічний джем" вирізали мультяшного скунса через харасмент
Читать на русском

Грейс Санто, в сценах з якої повинен був з'явитися скунс Пепе ле П'ю, дуже засмутилася через рішення студії

Мультиплікаційний скунс Пепе ле П'ю з мультсеріалу "Луні Тюнз" позбувся права з'явитися в сіквелі "Космічного джему" через харасмент. Про це повідомляє APnews з посиланням на Deadline.

Так, оглядач New York Times Чарльз М. Блоу заявив, що персонаж "вніс свій внесок в культуру зґвалтування". На його думку, герой поводиться неприйнятно для сучасного суспільства. Крім того, журналіст упевнений, що скунс Пепе не поважає особисті кордони, тому що є епізоди, де він нав'язливо приставав до незнайомих героїнь з обіймами та поцілунками, а також обмежував їх пересування.

Пепе ле П'ю повинен був з'явитися в "Космічному джемі: Нове покоління" в чорно-білій сцені, стилізованій під "Касабланки". Скунс повинен був постати перед глядачами в образі бармена, який набридає і пристає до героїні у виконанні Грейс Санто, але в кінці сцени дівчина дає відсіч кривдникові, покаравши його ляпасом.

У свою чергу представник актриси повідомив, що Санто засмутилася через рішення вирізати цю сцену. Варто відзначити, що актриса є засновницею некомерційної організації Glam with Greice, яка займається підтримкою жертв сексуальних домагань. При цьому вона вважає, що дана сцена з Пепе допомогла б донести до молодого покоління, що така поведінка є неприйнятною.

Прем'єра сіквелу "Космічного джему" запланована на 15 липня. У продовженні фільму замість Майкла Джордана зніметься чинний баскетболіст клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" ЛеБрон Джеймс.

Як раніше повідомляв APnews, перед переглядом мультфільмів на потоковому сервісі Disney+ з'являтиметься повідомлення з попередженням про расистські стереотипи.

Новини партнерів

У Києві спіймали п’яного водія маршрутки: драгер показав перевищення норми у 4 рази
У Харкові чоловік спробував задавити поліцейського: до нього додому прийшов спецназ

Найпопулярніше за тиждень