З початку року в Україні трапилося понад 20000 ДТП із загиблими чи постраждалими

З початку року в Україні трапилося понад 20000 ДТП із загиблими чи постраждалими
Читать на русском

За 10 місяців цього року в аваріях загинули 2 592 людини

За 10 місяців 2021 року в Україні скоєно понад 150 тисяч дорожньо-транспортних пригод, у 20 300 з яких є потерпілі та загиблі. Проте у порівнянні з минулим роком, кількість аварій зменшилась на 6%.

Про це APnews пише з посиланням на заяву першого заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького.

«Спостерігається позитивна динаміка в порівнянні з попереднім роком - кількість ДТП знизилась на понад 6%. Але, на жаль, 2 592 людини загинули. Даний показник знизився на майже 9%, але цифра все ж залишається кричущою», - сказав він.

Також з початку року поліцейські опрацювали понад 4 млн 300 тисяч викликів на лінію "102". Складено понад 4 млн 500 тисяч адміністративних матеріалів, серед яких 113 тисяч - щодо керування у стані сп’яніння.

Ще близько 99 тисяч людей виявлено під керуванням транспортними засобами без наявного посвідчення водія. З них 22 тисячі осіб керували автомобілями, бувши позбавленими права керування.

Як раніше повідомляв APnews, моторошна аварія сталася у Львові на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. Маршрутка збила двох жінок, і тіло однієї з них автобус протягнув вулицею.

Новини партнерів

На Львівщині чоловік розбив два патрульні авто та завдав травм чотирьом поліцейським
Раді пропонують втричі збільшити "плачевний" ринок української книги

Найпопулярніше за тиждень