З крайності в крайність: матчі Євро-2020 можуть пройти з заповненими трибунами

З крайності в крайність: матчі Євро-2020 можуть пройти з заповненими трибунами
Читать на русском

Зараз в асоціації розглядають чотири можливих варіанти.

Влітку 2021-го року відбудеться чемпіонат Європи з футболу, який перенесли на рік через пандемію коронавірусу. Однак з огляду на, що ситуація з COVID-19 на даний все ще далека від вирішення, виникає питання - чи зможуть уболівальники підтримувати свої команди на трибунах стадіонів. APnews з посиланням на оргкомітет Євро-2020 розповість, які варіанти в УЄФА взагалі розглядають.

Остаточне рішення щодо формату проведення турніру УЄФА прийме 5 березня 2021-го року. Відзначається, що зараз футбольні функціонери розглядають чотири різні варіанти з присутністю уболівальників на трибунах.

Перший варіант передбачає, що матчі будуть проходити при повному завантаженні стадіону; при другому варіанті на стадіони будуть допускати від 50 до 100 відсотків глядачів. Третій варіант передбачає допуск від 20 до 30 відсотків глядачів на матчі. Нарешті, четвертий варіант буде означати, що команди гратимуть за порожніх трибун.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в УЄФА хочуть серйозно змінити формат проведення Ліги Чемпіонів. Футбольні функціонери дивляться в бік "швейцарської" системи, яка дозволить проводити більше матчів між топ-клубами.

Новини партнерів

На дитину напала заступниця директора. Стали відомі подробиці жахливого побиття школяра у Львівській області
Взимку на Україну чекає кілька піків захворюваності COVID-19 – ЦГЗ

Найпопулярніше за тиждень