З державних дач у Конча-Заспі з’їхали тільки троє екс-чиновників - список

З державних дач у Конча-Заспі з’їхали тільки троє екс-чиновників - список
Ексклюзив
Читать на русском

Першим виїхав тричі генеральний прокурор України Святослав Піскун

Ще у травні цього року Радою нацбезпеки та оборони України було прийняте рішення про виселення з державних дач ряду осіб, зокрема, колишніх чиновників. Станом на зараз звідти виїхали тільки троє.

Про це у відповідь на запит APnews повідомив директор будинку відпочинку Конча-Заспа Олександр Гурин.

Так, станом на 26 липня з будинку відпочинку "Конча-Заспа" з’їхали Ольга Матвієнко, екс-генпрокурор України Святослав Піскун та Давид Макар’ян - нардеп 8-го скликання, член фракції партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Так, першим з держдачі з'їхав Піскун. За офіційними даними, він повернув будинок власності “Конча-Заспа” 25 травня. Вже у липні з'їхали ще двоє - Матвієнко та Макар’ян (1 та 3 числа відповідно).

На питання, скільки ще осіб мають виїхати з держдач саме Конча-Заспи нам не відповіли, але додали, що всі особи зі списку РНБО мають звільнити займані приміщення до кінця поточного року.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов озвучував, що у списку виселення з маєтків в Конча-Заспі і Пущі-Водиці знаходяться 20 осіб.

Раніше APnews писав, що екс-чиновники при виселенні з держдач в Конча-Заспі забирають із собою шпалери, розетки та унітази.

З державних дач у Конча-Заспі з’їхали тільки троє екс-чиновників - список

Новини партнерів

Під Миколаєвом авто поліції вщент рознесло Renault, є постраждалий
У харківському метрополітені почнуть штрафувати пасажирів за порушення карантинних норм

Найпопулярніше за тиждень