З бюджету виділили додаткових 80 млн грн на оздоровлення дітей

З бюджету виділили додаткових 80 млн грн на оздоровлення дітей
Читать на русском

Законопроектом передбачається оздоровлення пільгових категорій дітей в дитячих закладах

Президент України Володимир Зеленський підписав закон № 829-IX про виділення 80 мільйонів гривень на оздоровлення дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, документ зміни до бюджету України на 2020 рік. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Законопроектом передбачається оздоровлення пільгових категорій дітей в дитячих закладах, які розташовані в гірських районах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей, на узбережжі Чорного та Азовського морів.

"На заходи з оздоровлення дітей буде виділено 80 млн грн за новою бюджетною програмою Міністерства соціальної політики. Закупівлю відповідних послуг передбачається проводити відповідно до закону "Про публічні закупівлі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв APnews раніше, Кабінет міністрів України запропонував Верховній Раді збільшити фінансування програми обслуговування та організаційного, інформаційно-аналітичного та матеріально-технічного забезпечення діяльності Офісу президента і Володимира Зеленського в 2021 році до 1,3 млрд гривень (на 39%).

Новини партнерів

У Києві повідомили про підозру поліцейському, який катував чоловіка, змушуючи його зізнатися у вбивстві
Головою Львівського управління ДБР призначили колишнього слідчого, якого суд визнав винним у п’яному водінні

Найпопулярніше за тиждень