З 1 червня в метро введуть нові обмеження. Як киян змусять дотримуватися дистанції

З 1 червня в метро введуть нові обмеження. Як киян змусять дотримуватися дистанції
Читать на русском

У київському метрополітені знайшли вихід, як змусити пасажирів дотримуватись необхідної дистанції.

У київському метрополітені введуть обмеження на вхід з 1 червня, щоб не допускати скупчення пасажирів і не порушувати правила про необхідну соціальну дистанцію.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву заступниці директора КП "Київський метрополітен" Наталії Макогон в ефірі одного з телеканалів.

За її словами, у метро очікують збільшення пасажиропотоку вже на ці вихідні через відкриття транспортного сполучення в області.

"Людей в метро стає більше, і ми готуємося до того, що на вихідних відкриється передмістя Києва, і пасажирів буде ще більше. Відповідно, можуть бути обмеження на вхід в метро, щоб розтягнути пасажиропотік з можливістю дотримання соціальної дистанції", - наголосила Макогон.

Вона також зазначила, що в перший день відновлення роботи метрополітену, 25 травня, пасажиропотік склав 310 тисяч, а 28 травня досягнув 540 тисяч.

Як сказала Макогон, зараз співробітники метро проводять температурний скринінг пасажирам з ознаками ГРВІ. Без захисних масок до метро нікого не пропускають.

Вона зауважила, що обмеження у київському метро введуть, якщо пасажиропотік збільшиться настільки, що дотримуватися соціальної дистанції буде важко.

Варто зазначити, що під час карантинних обмежень станція метро може працювати тільки на 1-2 вхідних дверей замість 3-х.

Як повідомляв APnews, МОЗ дозволив працювати басейнам і назвав умови користування ними.

Новини партнерів

Якщо КСУ визнає карантин неконституційним, українці будуть роками відшкодовувати збитки в судах, - юрист
Євросоюз про закон КНР щодо Гонконгу: готовність дотримуватись зобов'язань під питанням

Найпопулярніше за тиждень