Ярославського викликали на допит у поліцію через смертельну ДТП У Харківській області

Ярославського викликали на допит у поліцію через смертельну ДТП У Харківській області
Читать на русском

Поліцейським ще належить встановити статус Ярославського у цій справі.

Поліція Харківської області викликала на допит бізнесмена та власника футбольного клубу "Металіст" Олександра Ярославського. Йдеться про його можливу участь у смертельній ДТП під Харковом.

Про це повідомляє APnews з посиланням на офіційний сайт МВС.

Аварія сталася напередодні вночі в районі 534-го кілометра автодороги "Київ-Харків-Довжанський". Автомобіль, який правоохоронці поки що не встановили, збив 50-річного чоловіка. Внаслідок ДТП пішохід загинув, а водій одразу ж втік з місця події.

Вже сьогодні у ЗМІ почала з'являтися інформація, що учасниками смертельної ДТП могли стати автомобілі з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Нібито на місці аварії залишився номерний знак, що належить першій машині кортежу.

Наразі поліцейські повідомили про виклик на допит бізнесмена, якого називають "можливим учасником ДТП". Також слідчі з'ясовують особу загиблого, а також водія, який скоїв наїзд.

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. Насамперед йдеться про частину 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху), а також частину 3 статті 135 (Залишення у небезпеці). Винуватцю ДТП загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше APnews повідомляв нові подробиці про інше резонансне ДТП. У ДБР заявили, що під час аварії за участю нардепа Олександра Трухіна за кермом авто "слуги народу" знаходилася "людина у червоному".

Новини партнерів

У ВМС України прокоментували блокування Чорного та Азовського морів Росією - Готові до будь-яких провокацій
Україна очікує реакції світу на блокування Росією Чорного та Азовського морів – Резніков

Найпопулярніше за тиждень