Ярославський полетів до Лондона на концерт сина, - DCH

Ярославський полетів до Лондона на концерт сина, - DCH
Читать на русском

У компанії Ярославського пояснили, навіщо він полетів до Лондона та додали, що в нього ще запланований сімейний лижний відпочинок.

У бізнес-групі DCH, президентом якої є дотичний до смертельної ДТП Олександр Ярославський, розповіли, що напередодні він полетів до Лондона на концерт сина і на відпочинок під час дитячих канікул. Така інформація розміщена на сайті компанії.

«Поїздка має плановий характер і здійснюється, аби провести час із родиною, оскільки в дітей розпочинаються канікули. 11 лютого об 11:00 за часом Лондона син Володимир виступає на концерті, квитки на який для Олександра Ярославського та його дружини були заброньовані ще 18.01.2022 р. Далі – з 12 до 19 лютого включно – заплановано сімейний лижний відпочинок під час шкільних канікул. Готель для цих цілей був оплачений 28.01.2022 р» - пояснили в DCH.

В DCH пообіцяли за запитом ЗМІ надати підтверджувальні документи, а також поінформували, що у 2021 році особистим літаком Олександра Ярославського був виконаний 141 рейс загальним часом нальоту 271 година 8 хвилин. З них до Лондона – 37 рейсів.

«Далі – з 12 до 19 лютого включно – заплановано сімейний лижний відпочинок під час шкільних канікул. Готель для цих цілей був оплачений 28.01.2022 р», - додали в компанії.

APnews писав, що ДБР також почало розслідувати спробу фальсифікації справи про ДТП з авто Ярославського.

Новини партнерів

На Рівненщині СБУ стріляла в копателів бурштину, які накинулися з сокирами та бензопилами на спецслужби, багато поранених
У Харкові проходить мітинг на підтримку телеканалу НАШ (Відео)

Найпопулярніше за тиждень