"Янгол смерті" із Запоріжжя": підпалювач "Епіцентру" під Миколаєвом приїхав на розбірки з директором

"Янгол смерті" із Запоріжжя": підпалювач "Епіцентру" під Миколаєвом приїхав на розбірки з директором
Читать на русском

Макс Назаров повідомив, що "Епіцентр" був офіційно не зданий в експлуатацію

Чоловік, який влаштував пожежу в "Епіцентрі" в Первомайську, був один і він приїхав із Запоріжжя. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву журналіста Макса Назарова.

Журналіст зазначив, що палія звуть Регушевський Микола Миколайович. Він народився 20 лютого 1983 року.

При цьому він вказав, що підозрюваний приїхав до Первомайська із Запоріжжя, на це вказують контакти і дзвінки в його телефоні.

"Приїхав спеціально спалити епіцентр, тому що має вороже ставлення до директора", - заявив затриманий під час попереднього допиту.

Крім того, Назаров повідомив, що "Епіцентр" був офіційно не зданий в експлуатацію, але успішно працював майже два місяці.

"При побудові будівлі були порушені грубі норми пожежної безпеки, через це під час пожежі не спрацювали гідранти, тому що відрубало світло і насос не давав тиску (пожежні пояснюють, що це грубе порушення робить всю систему пожарки марною і цього епіцентру судилося "згоріти")", - підсумував журналіст.

Пізніше з нашою редакцією зв'язалися представники мережі "Епіцентр", які спростували інформацію від Назарова. За їх запевненням, всі системи протипожежного захисту перебували в робочому стані і спрацювали в штатному режимі. Нижче наведемо цитату представників мережі.

"Всі системи протипожежного захисту в ТЦ "Епіцентр" в місті Первомайськ знаходились у робочому стані. У момент загоряння та виникнення задимленості в торговельному залі спрацювала автоматична пожежна сигналізація. Спрацювала система оповіщення людей при виникненні пожежі. У цей же час під керівництвом директора ТЦ була організована евакуація відвідувачів та персоналу. За алгоритмом спрацювала автоматична система пожежогасіння. Пожежні гідранти знаходились в робочому стані. Також спрацювала система централізованого пожежного спостереження. Був викликаний підрозділ аварійно-рятувальної служби ДСНС".

Як раніше повідомляв APnews, чоловікові, який влаштував пожежу в будівельному супермаркеті "Епіцентр" у Первомайську, загрожує довічне ув'язнення

Новини партнерів

Олексія Навального засудили до 3,5 років колонії
У Василькові знайшли не демонтованого Леніна та відкрили через це кримінальну справу

Найпопулярніше за тиждень