Якщо «СН» порушила закон, то вона повинна відповісти, - «слуга народу» про рішення НАЗК

Якщо «СН» порушила закон, то вона повинна відповісти, - «слуга народу» про рішення НАЗК
Ексклюзив
Читать на русском

"Ніхто не повинен порушувати закон, навіть якщо це партія влади", - вважає один зі "слуг народу".

26 лютого НАЗК зупинило держфінансування партії "СН" через порушення закону. Ця подія викликала чималий резонанс в українському суспільстві. І не дивно! Рішення агентства завдало чималого удару і по без того неідеальній репутації "слуг народу". Щоб розставити всі крапки над «і», редакція APnews вирішила «промоніторити» думки деяких із "зелених депутатів".

Найбільш лаконічним виявився нардеп Макс Бужанський.

«Пробила 12-та година, і Попелюшка перетворилася на гарбуз», - заявив політик.

Його колеги Юрій Камельчук і Євген Брагар відмовилися коментувати своє ставлення до рішення НАЗК, зазначивши лише, що «все вирішиться на сьогоднішньому засіданні фракції».

До слова сказати, останній з них нагадав, що не є членом партії «СН». Що це? Попереднє спалювання мостів? Чи щось інше? Як знати…

Більш відверто про рішення НАЗК висловився Олександр Качура.

«Я не знаю, які були підстави для цього рішення. В останній раз я мав відношення до подачі звіту (партії) у 2019 р. Але потрібно вивчити цю ситуацію і лише після цього робити якісь висновки. Якщо приводи для цього є - добре. Ніхто не повинен порушувати закон, навіть якщо це партія влади. А якщо немає підстав, тоді потрібно звертатися до суду», - зазначив депутат.

Раніше APnews повідомляв, вебінари по 600000 грн і мільйони "своїм" ФОПам: за що "Слугу народу" залишили без держфінансування - аналіз.

Новини партнерів

Поставили на коліна та побили. Бійка між школярками у Кривому Розі сталася через хлопця
У Судані через "кота-терориста" в кабіні пілотів довелося розвернути та посадити літак

Найпопулярніше за тиждень