Яким буде рік Водяного Тигра 2022 року за східним календарем

Яким буде рік Водяного Тигра 2022 року за східним календарем
Читать на русском

Рік Водяного Тигра істотно відрізнятиметься від 2021, в якому господарював Бик. Тигр благородний і мудрий, але є хижаком. Тому і цього року очікуються як злети, так і падіння.

Водна стихія додаватиме спокою цьому року, проте слід пам'ятати, що обережність ніколи не завадить. Багатьом людям доведеться контролювати свої емоції, уникати запальності та не піддаватися провокаціям, які на деяких чатуватимуть на кожному розі. Чорний або Блакитний Водяний Тигр буде прихильний до терплячих осіб. А ось запальних, він перевірятиме на міцність, підкидаючи нові випробування.

Загальна характеристика 2022 року

Тигр активний, імпульсивний і авантюрний, тому цей період не можна назвати спокійним. Цей рік буде щасливим для тих, хто вміє зосереджуватись на своїх цілях та йти до кінця. 2022 рік принесе безліч несподіваних подій, у яких везтиме по-крупному. Всі пропозиції будуть авантюрними, а значить пощастить тим, хто цього не боятиметься. Але пам'ятайте, що кожне рішення потрібно приймати мудро й обдумано. Важливо адекватно оцінювати свої сили та можливі ризики. Ви повинні бути впевнені, що з будь-якими труднощами вдасться впоратися.

Робота, фінанси та справи за східним календарем

Для тих, хто готовий до змін це сприятливий період для вирішення ділових та фінансових питань. Можна змінити рід діяльності або завести ще один бізнес, який відрізняється від основного. Цей рік чудово підходить для розширення кола спілкування та нових ділових зв'язків. Важливо пам'ятати, що при цьому важливою навичкою буде вміння підлаштовуватись під інтереси інших людей, у такому разі успіх забезпечений. У 2022 ідеальний час для отримання нових знань та підвищення кваліфікацій, а можливо і для того, щоб здобути нову освіту.

Кохання та стосунки у 2022 році

Тигр сімейний знак, і він сприятиме тому, що відносини зміцнювалися. Тим, хто перебуває у пошуку другої половинки Тигр подарує перспективне знайомство. 2022 рік буде багатий на романтику, флірт та пристрасть. Союзи, в яких не вистачає пристрасті, можуть розвалитися, але ці події в такому разі будуть лише на користь.

Рішучий Тигр додасть натиску, тому з активністю важливо не переборщити, щоб не злякати потенційного партнера. Вмійте шукати компроміси тоді успіх забезпечений. Тигр терпіти не може обману та брехні, тому з цим краще не жартувати у 2022 році. Невірності Тигр також не визнає, тому таких людей він може покарати.

Прогноз здоров'я на 2022 рік

2022 рік вимагатиме багато енергії, тому важливо пам'ятати про відпочинок, але при цьому не лінуватися. Потрібно підвищувати свою енергійність та відповідально ставитися до імунітету.

Новини партнерів

Україна отримала міжнародний кредит на 200 млн євро для оновлення громадського транспорту
На Волині у туалеті відділення поліції застрелився молодий поліцейський

Найпопулярніше за тиждень