"Як баба 30 років": директор ліцею у Львівській області потрапила в скандал через критику одягу учениць

"Як баба 30 років": директор ліцею у Львівській області потрапила в скандал через критику одягу учениць
Читать на русском

Директор грубо критикувала та принижувала школярів

Директор Соснівського ліцею № 2 у Львівській області потрапила в скандал через публічне приниження учениць навчального закладу через одяг. Про це повідомляє APnews з посиланням на аудіозапис, оприлюднене одним з батьків.

"Прошу звернути вашу увагу, яке відношення директора школи Щербань Н. І. до наших дітей!! Ось таке ставлення до дітей кожен день", - прокоментував запис обурений батько.

На записі добре чутно, що директор під час спілкування зі старшокласниками некоректно та грубо критикує їх одяг. При цьому вона дорікнула одній зі школярок за целюліт.

"А чого в штанах? Я не зрозуміла ... На вулиці теплінь! На вулиці тепло, чого в робочих штанях ?! Вже не обтягнуті, вже робочі ... Ну, зрозуміло, дівки, готуєтеся збирати малину та полуницю", - звертається директор до старшокласниць.

Крім того, одна з дівчаток вислуховувала критику через шарф.

"Що за манера? Я у свої роки ще можу вдягнути на себе якусь шаль ... Накинути ... А стояти - хусткою зверху накритися, як баба 30 років..", - заявила директор Соснівського ліцею.

Як раніше повідомляв APnews, в Квасилівському ліцеї Рівненської області 55-річний учитель змушував дітей присідати з муляжем снаряда перед усім класом. Таким чином він карав дітей за різні проступки.

Новини партнерів

Завтра Україна стане найтеплішою країною в Європі, - синоптик
У Києві можуть закрити на вхід три станції метро через футбол

Найпопулярніше за тиждень