«Я перегнув палицю»: топ-менеджер Fozzy Group виправдався за захист російського репера Басти

«Я перегнув палицю»: топ-менеджер Fozzy Group виправдався за захист російського репера Басти
Читать на русском

Раніше пости на захист музиканта широко розлетілися мережею. Після появи громадського резонансу, чоловіка тимчасово відсторонили від посади.

Топ-менеджер Fozzy Group Владислав Баранський виправдався за свої пости на підтримку російського репера Басти. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву адміністратора.

«Мені хочеться передати контекст ситуації, що це були висловлювання - грубі та цинічні - для кола друзів і знайомих, які знають мене, знають мою проукраїнську позицію і знають контекст, в якому писалося кожне повідомлення. Бачу і для них я перегнув палицю», - заявив він, зазначивши свою проукраїнську позицію.

«У 2014-му році я втратив улюблену роботу через свою позицію щодо українського Криму, а потім і Донбасу - це є і будуть наші території. Мені дійсно було складно працювати на колишній посаді головного редактора, коли член сім'ї пішов добровольцем з Майдану. Взагалі не розумію ЯК українець може думати інакше після всього ...», - додав Баранський.

Раніше APnews повідомляв, топ-менеджер Fozzy Group підтримав російського репера Басту: компанія усунула його від роботи.

Новини партнерів

Путін заявив про посилення армії РФ "унікальними системами озброєнь"
Меркель пояснила, чому виступає за відновлення діалогу між ЄС та Путіним

Найпопулярніше за тиждень