“Я ніколи не відмовляюсь від своїх друзів”: Єрмак розповів про дружбу з нардепом Тищенком

“Я ніколи не відмовляюсь від своїх друзів”: Єрмак розповів про дружбу з нардепом Тищенком
Читать на русском

За його словами, він розмовляв з Тищенком, коли дізнався, що його ресторан нібито працює під час жорсткого карантину.

Голова ОП Андрій Єрмак назвав нардепа Миколу Тищенка другом, але заявив, що “не дасть прикриватись своїм ім’ям”. Він наголосив, що завжди прийде йому на допомогу, але якщо це не буде пов'язано з порушенням закону.

Про це APnews повідомляє з посиланням на його заяву в ефірі «1+1».

"В мене немає “любих друзів”. Якщо ми згадаємо Миколу Тищенка, то я можу сказати наступне: безумовно, якщо з ним щось трапиться, йому буде потрібна допомога - я йому допоможу. Але цього ніколи не відбудеться, якщо допомога буде стосуватися корупції і порушення закону. Тут моя позиція є принциповою і цього ніколи не відбудеться", - сказав очільник Офісу Президента.

За його словами, він розмовляв з Тищенком, коли дізнався, що його ресторан нібито працює під час жорсткого карантину. Але сказав, що у цій ситуації мали розбиратись правоохоронні органи.

«Якщо я колись дізнаюся, що хтось прикривається моїм ім’ям, щось робить протизаконне, корупційне від мого імені, повірте – моя реакція буде більш жорстокою, ніж навіть реакція правоохоронних органів. Я ніколи не відмовляють від своїх друзів. Я так вихований, що я можу сказати другу особисто все, що я думаю. Але ніколи не відмовляюсь", - зазначив посадовець.

Раніше APnews писав, що за словами Єрмака, результат пропрезидентської партії «Слуга Народу» на місцевих виборах є великим досягненням, адже це молода політсила, яка працює лише півтора року. У той же час наголосив, що не вважає це провалом.

Читайте також:
"Коля, на роботу ходити бл**ь треба!": Арахамія і Тищенко поспілкувалися в Раді

Новини партнерів

Не тільки на Донбасі. У ОП планують створити “вільну економічну зону” ще й на заході України
Єрмак про результати місцевих виборів: Провалу партії "Слуга народу" не було, проблема - у низькій явці

Найпопулярніше за тиждень