"Я люблю людей і вас також": скандальна нардепка Третьякова вступила в перепалку з колегою в Раді - відео

"Я люблю людей і вас також": скандальна нардепка Третьякова вступила в перепалку з колегою в Раді - відео
Читать на русском

Третьякова поскандалила з співголовою групи "За майбутнє" Тарасом Батенко.

У Раді розгорівся словесний конфлікт між скандальною нардепкою від "Слуги народу" Галиною Третьяковою та співголовою групи "За майбутнє" Тарасом Батенко.

Інцидент стався під час Погоджувальної Ради 18 вересня, передає APnews.

Так, Третьякова говорила про підняття прожиткового мінімуму для українців і поскаржилася, що на робочі групи для вирішення цього питання заявилися особисто лише два народних депутати.

"У тому числі з фракцій, які так піклуються про людей", - додала Третьякова.

Після цієї фрази нардеп Тарас Батенко став голосно обурюватися, на що Третьякова відповіла, що він не заплатив зарплату за червень і липень працівникам свого офісу, які зараз з'їжджають.

"Що стосується вас, Тарас Батенко, який не заплатив заробітну плату в червні і липні працівникам офісу, який зараз виїжджає, то подбайте в першу чергу про своїх людей. Що стосується ваших випадів, то хочу сказати, що я люблю людей і вас також, і поважаю ворогів.

Під кінець "промови" Третьякової спікер ВР Руслан Стефанчук наказав дотримуватися регламенту і висловлюватися лише щодо законопроектів.

Як повідомляв APnews, понад 60 тисяч профспілок вимагають негайно звільнити Третьякову з посади голови Комітету соцполітики.

Новини партнерів

Українські школярі виграли відразу 20 нагород на Міжнародному шоу INOVA-2021
Рейди у ТРЦ, на ринках та кафе: у поліції розповіли, де та як перевірятимуть COVID-сертифікати

Найпопулярніше за тиждень