«Всі повинні бути рівними»: в «СН» відреагували на санкції проти Коломойського

«Всі повинні бути рівними»: в «СН» відреагували на санкції проти Коломойського
Читать на русском

"Політика президента Зеленського зводиться до того, що всі мають бути рівними перед законом", - підкреслили в "Слузі народу".

Віце-спікер Ради Руслан Стефанчук прокоментував санкції США проти олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву нардепа.

"Я хочу підтвердити, що політика президента Зеленського зводиться до того, що всі мають бути рівними перед законом і не може бути людей, які вводять для держави інші правила, ніж введені законодавством України. Ви бачите, як він демонстрував це і щодо того, коли були введені санкції щодо народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського, і по його рішучій реакції щодо введення санкцій проти одного з олігархів Віктора Медведчука і пов'язаного з ним народного депутата Козака", - сказав політик.

Як підкреслив Стефанчук, аналогічних дій Зеленського варто очікувати і щодо Ігоря Коломойського.

"Я думаю, що аналогічна принципова реакція буде до будь-кого з олігархів, незалежно від його прізвища і місця перебування в Україні, тому що напрямок, яке демонструє президент України, це повернення в українців довіри до держави, державних інституцій, і що дуже для нас визначальне - до правової системи України", - додав віце-спікер.

Раніше APnews повідомляв, «стратити, не можна милувати»: як відреагували в мережі на санкції США проти Коломойського.

Новини партнерів

Офіс Зеленського подякував США за санкції проти Коломойського
У Вінниці з 9 березня всіх школярів відправлять по домівках

Найпопулярніше за тиждень