Вперше за 5 років спікер Верховної Ради України поїде в Німеччину з офіційним візитом

Вперше за 5 років спікер Верховної Ради України поїде в Німеччину з офіційним візитом
Читать на русском

Візит заплановано на 29-30 жовтня.

Вже завтра розпочнеться дводенний візит спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова до Федеративної Республіки Німеччина. Там він зустрінеться з німецькими високопосадовцями.

Про це APnews пише з посиланням на офіційний сайт парламенту.

Це перша подорож українського голови ВР до Німеччини за останні 5 років. Останній раз спікер ВР України відвідував ФРН з офіційним візитом у 2016 році. Тоді посаду обіймав Володимир Гройсман.

Заплановано, що у Німеччині Дмитро Разумков проведе зустрічі:

  • з Президентом Бундестагу Вольфґанґом Шойбле
  • головою Комітету Бундестагу з питань ЄС Ґунтером Кріхбаумом
  • Федеральним міністром оборони, лідером партії Християнсько-демократичний союз Аннегрет Крамп-Карренбауер та Федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом.

А також зустрінеться із заступницею голови фракції Соціал-демократичної партії Німеччини у Бундестазі Ґабріелою Гайнріх, заступником голови фракції Християнсько-демократичний союз/Християнсько-соціальний союз у Бундестазі Йоганном Вадефулем, головою фракції Християнсько-соціальний союз у Бундестазі Александром Добріндтом, головою Німецько-української парламентської групи Омідом Нуріпуром (фракція Союз 90/Зелені) та її членами й головою опозиційної партії і фракції у Бундестазі «Вільна демократична партія Німеччини» Крістіаном Лінднером.

Раніше APnews писав, що голова парламенту Дмитро Разумков впевнений, що другий тур місцевих виборів в країні обов'язково пройде.

Читайте також:
День народження спікера Верховної Ради: who is містер Разумков

Новини партнерів

Кабмін виділив з COVID-фонду 2 млрд на потреби Авакова
У київській підземці залишилася лише одна станція без 4G

Найпопулярніше за тиждень