"Во ім'я бабла". Лещенко з "Укрзалізниці" після виступу дружини у Москві встряг у скандал

"Во ім'я бабла". Лещенко з "Укрзалізниці" після виступу дружини у Москві встряг у скандал
Читать на русском

Деякі політики після цього почали вимагати його відставки.

Дружина члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка Анастасія Топольська 8 травня виступила з концертом у Москві, що спровокувало гучний скандал.

Про виступ Топольської свідчать фотографії на її Instagram-сторінці, передає APnews.

Сам Сергій Лещенко на запитання ні журналістів, ні екс-колег не відповідає. А деяких навіть заблокував у соцмережах.

У мережі виступ Анастасії Топольської, відомої як Dj Nastia, сприйняли неоднозначно.

Так, екс-нардеп Борислав Береза звернувся у Facebook до Лещенка та зажадав пояснень.

"Підкажи, будь ласка, а твоя дружина Анастасія Топольська, яка зараз виступає в Москві, полетіла туди сама чи разом з тобою? Чи в ім'я бабла ти готовий підтримати що завгодно? Сергію, якщо тебе насильно вивезли і тримають в заручниках, то кліпни три рази лівим оком і підстрибни", - написав екснардеп.

Згодом Береза додав, що після цієї публікації Лещенко заблокував його у Facebook.

А от нардеп від "ЄС" Олексій Гончаренко взагалі заявив, що Лещенка після цього треба виводити з наглядової ради "Укрзалізниці".

"Тут давно вже треба ставити питання, що йому не місце в наглядовій раді в "Укрзалізниці", тому якщо б це була історія про приватних осіб, це вже їхня справа. А наша справа була б просто давати цьому моральну оцінку. Але те, що це пов'язано все з величезними державними компаніями, це подвійно і прикро, і неприйнятно. Тому, мені здається, потрібно ухвалювати рішення про виведення цього почесного "залізничника" в лапках, невідомо взагалі, чим він займається, як член наглядової ради "Укрзалізниці", – заявив Гончаренко.

Також на виступ Анастасії Топольської у Москві відреагував еск-глава СБУ Валентин Наливайченко. Він заявив, що це не припустимо і вимагає покарати жінку Лещенка персональними санкціями.

"На жаль, сьогоднішній концерт дружини Лещенка в Москві – це не щось безпрецедентне. За моїми даними, та сама Настя Топольська – дружина Сергія Лещенка, по кілька разів на рік відвідує окупований Росією український Крим. Зокрема, 23 і 27 лютого 2019 року вона перетинала пункт пропуску Чонгар. Повторна поїздка до окупованого Крим у дружини Лещенка відбулася 20-24 вересня 2019 року. Поїздки чиновників і членів їхніх сімей в Росію неприпустимі, тут не може бути ніякого сумніву... І ще – санкції за підтримку і розваги агресора повинні бути застосовані персонально, тут і зараз!" – заявив Наливайченко.

"Во ім'я бабла". Лещенко з "Укрзалізниці" після виступу дружини у Москві встряг у скандал
"Во ім'я бабла". Лещенко з "Укрзалізниці" після виступу дружини у Москві встряг у скандал

Як повідомляв APnews раніше, дружина члена наглядової ради "Укрзалізниці" Лещенка таємно виступає з концертами в Москві.

Новини партнерів

Кораблі РФ поблизу Одеси заважали морським навчанням України та США
У Києві біля пам'ятника Ватутіну поклали «м'ясний букет», поліція шукає винного, - фото

Найпопулярніше за тиждень