Внаслідок бойових дій на Донбасі один військовий зазнав поранень

Внаслідок бойових дій на Донбасі один військовий зазнав поранень
Читать на русском

Бойовики дев'ять разів порушили режим тиші на Донбасі

Протягом минулої доби, 9 лютого, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації застосували заборонені мінськими угодами міномети калібру 120 мм та 82 мм. У бік українських позицій було випущено 30 мін, тільки поблизу Лебединського з 82-мм міномету ворог випустив 10 мін.

Бойовики застосували артилерійські системи калібру 152 мм та 122 мм, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Обстріли також велися неподалік Старогнатівки, поруч з Новолуганським, неподалік населеного пункту Новозванівка. Біля населеного пункту Оріхове противник зі 120-мм мінометів випустив п'ять мін та з мінометів калібру 82 мм - 15 мін.

"Вчора, 9 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок бойових дій на Донбасі один військовий зазнав поранень

Новини партнерів

Кількість хворих коронавірусом у світі перевищила 40 тисяч осіб
Проти Венедіктової позиваються до суду

Найпопулярніше за тиждень