Влада Росії заблокувала Twitter, щоб "захистити громадян"

Влада Росії заблокувала Twitter, щоб "захистити громадян"
Читать на русском

Роскомнагляд заявив, що направляв понад 28 тисяч первинних і повторних вимог про видалення протиправних посилань і публікацій, проте реакції не було.

Роскомнагляд оголосив, що з сьогоднішнього дня почав уповільнювати швидкість роботи Twitter у РФ для «захисту російських громадян від впливу протиправного контенту». Заблокований він буде на 100% мобільних пристроїв і на 50% стаціонарних пристроїв.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву відомства.

У повідомленні йдеться, що Twitter може бути заблокований «до тих пір, поки заклики до вчинення самогубств неповнолітніми, дитяча порнографія, а також інформація про використання наркотичних засобів не будуть видалені».

Відзначається, що інтернет-сервісом Twitter в період з 2017 року по теперішній час не видаляється контент, що схиляє неповнолітніх до скоєння самогубств, що містить дитячу порнографію, а також інформацію про використання наркотичних засобів.

Роскомнагляд заявив, що направляв понад 28 тисяч первинних і повторних вимог про видалення протиправних посилань і публікацій. Проте реакції не було. У зв'язку з цим поширення інформації інтернет-сервісом Twitter "внесено до переліку загроз".

Раніше APnews писав, що раніше YouTube блокував російський гімн.

Читайте також:

Новини партнерів

У Києві дівчинка-підліток після уроку з малювання подзвонила мамі та вистрибнула з 18 поверху
В "червоних" зонах України посилили карантин через COVID-19

Найпопулярніше за тиждень