Випивають навіть наодинці: Астролог назвала пияк серед знаків зодіаку

Випивають навіть наодинці: Астролог назвала пияк серед знаків зодіаку
Читать на русском

Астролог назвала знаки зодіаку, які найчастіше мають пристрасть до алкогольних напоїв.

Овен

21 березня — 19 квітня

Річ у тім, що пристрасть Овнів до алкоголю можна пояснити тим, що вони не звикли собі в чомусь відмовляти. Зазвичай представники вогняного знаку зодіаку пробують алкоголь у наймолодшому віці, щоб здатися «крутими». Представники цього знака зодіаку віддають перевагу міцним напоям. Але астролог виділяє особливість Овнів – вони залишаються адекватними, попри велику кількість випитого алкоголю.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки – це повітряний знак зодіаку, котрий любить веселитися. Шумні застілля, вечірки та клуби, це їхня слабкість. Представники цього знаку зодіаку можуть без сорому гуляти до ранку навіть у будній день, а на ранок збрехати начальству, що вони «захворіли».

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіони особливо люблять міцні напої, тому що в алкогольному сп'янінні вони почуваються на висоті. Алкоголь знімає всі комплекси, які заважають контролювати ситуацію та утримувати всю увагу на собі. Скорпіони не вміють пити, тому їх постійно хтось проводжає додому, тому що самі це зробити вони часто не в змозі.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільці належать до знаків зодіаку, які люблять все екстремальне та «небезпечне». Як правило в моменти адреналіну, що наближається, їх мало турбує питання стану власного здоров'я. Те саме і з алкоголем, як правило вони п'ють багато та не думають про наслідки. Представники цього знаку зодіаку в компанії є тими самими витівниками, які перетворюють звичайну посиденьку на п'янку. Вони не лише самі п'ють, а й спокушають інших.

Читайте також:
Плани Скорпіонів, конфлікти Стрільців та турботи Риб: гороскоп на 31 січня для кожного знака зодіаку

Новини партнерів

У ПАР дівчина з ВІЛ дев'ять місяців хворіла на COVID-19: в її організмі знайшли 21 мутацію коронавірусу
Польща вирішила передати Україні оборонне озброєння

Найпопулярніше за тиждень