"Винного вже призначили": Ярославський прокоментував розслідування смертельної ДТП із кортежем

"Винного вже призначили": Ярославський прокоментував розслідування смертельної ДТП із кортежем
Читать на русском

Підприємець заявив і про тиск на його бізнес.

Олександр Ярославський прокоментував розслідування справи про смертельну ДТП за участю її кортежу. На думку бізнесмена, слідство упереджено, а на його бізнес чиниться тиск.

Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу компанії Ярославського DCH.

"На жаль, манера проведення слідчих дій, у контексті яких публічно згадується моє прізвище, дуже погано вписується у правове поле. Створюється відчуття, що винного вже призначили і тепер підганяють під це доказову базу у найгірших традиціях "політичної доцільності", - заявив Ярославський.

Також він заявив, що в самому розслідуванні, яке взяли під особистий контроль голова МВС та Генеральний прокурор, є всі ознаки "упередженого ставлення та подвійних стандартів". Питання бізнесмена викликає і зникнення ключових доказів.

"Про яку об'єктивність може йтися, коли викрадаються і підкидаються докази? Коли очевидні відверті спроби дестабілізувати моє приватне життя і мої робочі процеси?" – наголошує Ярославський.

Також він зазначив, що готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, "як тільки дозволить графік". І наголосив, що не має наміру терпіти "несправедливе ставлення до себе" - адже воно може кинути тінь на чесне ім'я підприємця.

Раніше APnews повідомляв, що речі загиблого в ДТП із кортежем Ярославського знайшлися за добу.

Новини партнерів

У рідному місті Зеленського перевізникам дозволили підняти вартість проїзду
ДСНС показало відео евакуації людей із дитячого садка у Станиці Луганській (Відео)

Найпопулярніше за тиждень