"Він на весь світ прославив Україну": у "Слузі народу" розповіли, чому хочуть зробити Вірастюка нардепом

"Він на весь світ прославив Україну": у "Слузі народу" розповіли, чому хочуть зробити Вірастюка нардепом
Читать на русском

Голова партії Олександр Корнієнко прокоментував такий вибір тим, що Вірастюк - патріот.

«Слуги народу» висунуть в нардепи стронгмена Василя Вірастюка. Сьогодні його мають затвердити кандидатом в депутати на 87 окрузі в Івано-Франківській області.

Голова партії Олександр Корнієнко прокоментував такий вибір тим, що Вірастюк - патріот. Про це APnews пише з посиланням на його коментар в ефірі “Україна 24”.

“У нас з’їзд ще не почався, давайте ми пройдемо всі процедури і вийдемо на брифінг і там пояснимо свою позицію. Наразі можу тільки сказати, що пан Василь точно є патріотом, є людиною справи. Незважаючи на те, що він задіяний в багатьох проектах (і медійних також), він є переможцем у дуже серйозному змаганні і на весь світ прославив Україну. Паралельно він є тим, хто опікується справами ветеранів АТО і зробив дуже великий внесок у боротьбу з російською агресією, яка зараз відбувається”, - сказав Корнієнко.

Та додав, що більше інформації буде оголошено на брифінгу після з’їзду “слуг”, “якщо Вірастюка затвердять”.

Довідка: Василь Вірастюк (46 років) сам родом з Івано-Франківська. Він український актор, силач, заслужений майстер спорту України та володар титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу». Член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» у 2003 та 2004 роках.

Нагадаємо, APnews писав, що у Раді назвали ймовірні дати виборів мера Харкова.

Новини партнерів

Амбітне завдання №1: в Україні створять повний цикл виробництва боєприпасів
У США вчені навчили свиней управляти джойстиком та грати в комп'ютерну гру

Найпопулярніше за тиждень