"Він гопник з 90", - Милованов знову висловився про бійку з Данилюком і заявив, що реформатори себе так не поводять

"Він гопник з 90", - Милованов знову висловився про бійку з Данилюком і заявив, що реформатори себе так не поводять
Читать на русском

Конфлікт між чиновниками триває. Але вже словесний.

Радник голови ОПУ Тимофій Милованов знову висловився з приводу своєї бійки з екс-секретарем РНБО Олександром Данилюком і розповів чому, на його думку, виник конфлікт.

Так, на своїй сторінці в Facebook Милованов назвав Данилюка гопником з 90-х, а сам конфлікт виник через те, що Данилюк досі ображений на комісію яка не стала розглядати його кандидатуру в конкурсі на посаду директора Бюро економічної безпеки.

"Кандидат каже, що він реформатор, на комісію чинився тиск щоб його усунути. А насправді - тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопник Так робили в 90-х. Били чиновників коли вони брали "не ті" рішення. Ця культура має припинитися", - написав Милованов.

Також у своїй публікації чиновник зазначає, що багато кандидатів намагаються просто розбалансувати конкурс, аби збити запуск нової служби і відстрочити запровадження важливої реформи.

"На певних членів комісії дійсно чиниться тиск, як ви бачите, наприклад, у випадку з цим кандидатом. Але ні я ні інші члени комісії не будуть піддаватися цьому тиску і не будуть порушувати закон", - додав Милованов.

Нагадаємо, бійка між Миловановим і Данилюком сталася на Дні народженні останнього. У якийсь момент Милованов звернувся до Данилюка зі словами: "Тобі згадати, як ти за часів Януковича працював?".

Після цього колишній секретар РНБО вдарив радника голови ОПУ з криком: "Ти покидьок, я з перших днів був на Майдані".

В результаті бійки Радник голови ОПУ Милованов отримав пошкодження брови

Новини партнерів

Українець Роман Яремчук переходить у португальський топ клуб
У Донецькій області стався вибух на шахті, постраждали десять гірників

Найпопулярніше за тиждень