"Вільярреал" - "Динамо" 2:0. Жерар Морено вибив киян з Ліги Європи

"Вільярреал" - "Динамо" 2:0. Жерар Морено вибив киян з Ліги Європи
Читать на русском

"Жовта субмарина" продовжує похід до фіналу.

Київське "Динамо" на арені "Естадіо де ла Сераміка" вдруге поступився "Вільярреалу" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. Таким чином єврокубки для киян закінчилися двома поразками від іспанського клубу. Про це повідомляє APnews.

"Вільярреал" - "Динамо" 2:0 (2:0, 0:0)

Вільярреал: Асенхо, Педраса - Морі - Альбіоль - Фойт (Гаспар, 63), Парехо - Капу - Трігерос (Коста, 79), Чуквуезе (Баена, 71) - Бакка (Піно, 63) - Морено (Раба, 79).

Динамо: Бущан, Миколенко (Сідклей, 83) - Сирота (Попов, 83) - Забарний - Кендзьора, Сидорчук - Андрієвський (Шепєлєв, 66) - Буяльський, Де Пена - Циганков (Супряга, 46), Родрігеш (Лєднєв, 66).

Для того, щоб як мінімум звести гру до екстра-тайму киянам потрібно було забивати двічі і зберегти свої ворота "сухими". І кілька непоганих підходів до воріт Серхіо Асенхо динамівці зробити встигли. Ось тільки щоразу не вистачало підопічним Мірчі Луческу останнього пасу.

А ось "Вільярреал" вже на 13-й хвилині зміг забити. Жерар Морено, який в Києві не забивав, але взяв участь в обох голах, тепер забив сам - здорово пробив головою під штангу після навісу від Чуквуезе. А на 36-й хвилині гравець збірної Іспанії оформив дубль. Чуквуезе заблокував передачу від Миколенка, а Парехо в дотик вивів на ударну позицію "сімку" іспанців.

Оформивши комфортну перевагу в рахунку, у другій половині "Вільярреал" відпустив гру, і "Динамо" вдалося пробити по воротам Асенхо. Удару Андрієвського не вистачило сили і точності, але саме Олександр завдав першого удару киян у ворота за два матчі проти "Жовтої субмарини".

Фактично більше ніяких небезпечних моментів біля воріт обох команд так і не виникло. "Вільярреал" діяв дуже розслаблено, але все одно не дозволяв "Динамо" створювати небезпеку біля воріт Асенхо. Фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок матчу - 2:0 і двоматчевого протистояння - 4:0. Обидва рази на користь "Жовтої Субмарини".

Нагадаємо, що раніше виступ в єврокубках припинив і ще один український клуб. "Шахтар" на "Олімпійському" буденно і без шансів програв "Ромі" і вилетів з Ліги Європи.

Новини партнерів

День ангела Олени 19 березня: що подарувати та як гарно привітати
Степанов порахував, скільки доз вакцини від COVID-19 заїде в Україну у березні-квітні

Найпопулярніше за тиждень